Snoeren Transport ontvangt de Graydon award.


16 April 2012 werden we verrast door een bezoek van Dhr. Lennart Pikaart van Graydon Nederland, met de mededeling dat hij ons de Graydon award uit kwam reiken. Iets waar we als klein bedrijf zeer trots op zijn, zeker gezien de zware economische tijden waarin we, zeker in onze branche in verkeren. Met deze award tonen we aan dat we bij de 3% financieel meest betrouwbare transportbedrijven van Nederland zitten.

Lees hieronder het persbericht.

Snoeren Transport ontvangt Graydon award voor financieel gezond bedrijf.

Snoeren transport BV uit Rijen heeft op 16-4-2012 de award ontvangen van Graydon. Dit betekend dat Snoeren Transport tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven in de brance. In tijden van financiele onzekerheid is het belangrijk om te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken.

Reactie directie Snoeren Transport BV,
We kunnen middels deze award aan zakenrelaties kunnen zien dat:
  • We financieel gezond zijn
  • Ze verantwoord zaken met ons kunnen doen
  • Dat er een zeer geringe kans op wanbetaling is.
Strenge criterea
Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Er is een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcyfers, jaarcyfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, welke dagelijks word onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens. De aftrap van deze actie van Graydon vond plaats op de vastgoedbeurs Provada 2011, waar slechts de helft van de aanwezige bedrijven leek te voldoen aan deze criterea.

Verantwoord zakendoen
Gertjan Kaart, algemeen directeur bij Graydon: "Met deze award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dit betekend dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken"

Kijk op deze link voor de pagina met onze bedrijfsinformatie bij Graydon.